Esi gatava vasarai: trenējies ar vaginālajām bumbiņam lielskākam orgasmam

Kegela, Ben Wa, geišas, vaginālās, stimulējošās, orgamsa, labsajūtas, mīlestības bumbiņas, vibrējošā ola – šie visi ir sinonīmi. Šajā rakstā vienkāršibas pēc mēs tos sauksim par vaginālajām bumbiņām.

Vaginālās bumbiņas ir nelielas svara bumbiņas, kas tiek ievadītas vagīnā. Šīs bumbiņas parasti ir pa vienai vai savienotas pa pāriem. Lielākoties tām ir pievienots stiķītis vai pavadiņa, lai tās būtu vieglāk izņemt. Tās ir pieejamas no dažādiem materiāliem, tajā skaitā metāla, silikona, stikla un plastamas. To izmērs var būt no nelielas lodītes līdz pat pieciem centimetriem diamētrā. Papildus tam mūsdienās ir pieejamas vaginālās bumbiņas, kas vibrē un ir kontrolējamas ar tālvadības pulti.

Par vaginālajām bumbiņām bija zināms jau ap 500. gadu. Plašu popularitāti tās ieguva pēc filmas Greja piecdesmit nokrāsas. Starp sievietēm daudzas izmanto tās, lai nostiprinātu iegurņa muskuļus un sasniegtu lielāku baudu.


Kā lietot vaginālās bumbiņas?

Vaginālās bumbiņas ir ieteicamas vairāku iemeslu dēļ. Protams, ka viens no iemesliem ir lielākas baudas sasniegšana.

Gan pašapmierinoties, gan seksa laikā ar partneri vaginālas bumbiņas pastiprina sajūtas un baudu. Vaginālās bumbiņas ir arī lieliska seksa rotaļlieta. Tās parasti tiek ievadītas pirmsspēles laikā (varbūt vēl agrāk) un atstātas vagīnā. Akta laikā bumiņas stiprinā uzbudinājumu, pastiprina sajūtas vagīnā un fokusē uzmanību uz šiem orgāniem.

Daudzām sievietēm vaginālās bumbiņas gienkologi iesaka iegurņa muskuļa nostiprināšanai. Veicot Kegela vingrinājumus (skaties rakstā sadaļu “Kegela vingrinājumi lieliskākai baudai”), tiek nostiprināts iegurņa muskulis. Vecums, dzemdības, smagumu nešana, dažādas slimības var novājināt ieguņa muskuli. Rezultātā iespējams grūtāk sasniegt orgasmu, un vēl nepatīkamāk, ja rodas urīna noplūdes smejoties vai šķaudot. Iegurņa muskuļa nostiprināšana palīdz šo problēmu novērst.

Vai tu zināji, ka tiek uzskatīts, ka 80 gados tik ļoti populārā aerobika, ir iemesls kapēc daudzām sievietēm šobrīd ir problēmas ar urīna nesaturēšanu? Pārlieku aktīva un spēcīga lēkāšana arī novājina iegurņa muskuli. Tapēc palīgā var ņemt vaginālās bumbiņas.

Kegela vingrinājumi lieliskākai baudai

Speciālisti iesaka veikt ātras kontrakcijas ar Kegela bumbiņām. Šāda ātra muskuļu sasprindzināšana ļauj aktivizēt iegurņa muskuli, tādejādi to padator stiprāku.

Vingrinājums #1

Ievadi vaginālo bumbiņu makstī. Izvēlies sev piemerotu svaru. Ar laiku tu varēsi palielināt to, tapēc vari sākt ar mazāko, kas ir pieejams komplektā.

Sāc guļus stāvoklī uz grīdas ar salocītām kājām un pēdām uz grīdas. Ar laiku, kad muskulis kļust stiprāks, pamēģini vingrinājumus veitk sēžot un pat stāvot.

Izelpas laikā mēģini pievilkt savu nabu pie mugurkaula, un tajā pat laikā veic ātru iegurņa muskuļa savilkšanu un atbrīvošanu. Mēģini veikt vienu ciklu sekundes laikā. Centies elpo mierīgi un nesasteigti.

Atkārto 10 ciklus, un tad atpūties 10 sekundes. Atkārto 2 līdz 3 reizes.

Vingrinājums #2

Ievadi vaginālo bumbiņu makstī. Izvēlies sev piemerotu svaru.

Tāpat kā iepriekšējā vingrinājumā minēts, sāc guļot uz muguras un ar laiku vari veikt vingrinājumu sēdus un pat stāvot (vari pamēģināt arī to veikt ejot vai veicot mājas darbus).

Sasprindzini iegurņa muskuli uz 30 sekundēm, elpo mierīgi. Atrīvo. Atkārto 5 reizes. Tad atpūta pāris minūtes. Veic divus līdz trīs piegajienus.

Daži vādri drošībai

Vaginālajām bumbiņām ir pozitīva ietekme. Bet drošibas labad vēlos pievērst uzmanību kā izmantot vaginālās bumbiņas droši.

Nekad neievieto tās anālajā atverē. Šim nolūkam ir paredzētas speciālas anālās bumbiņas. Vaginālās bumbisņas var ieslīdēt pārāk dziļi anālajā atverē. Tādā gadījumā nepieciešama medicīniska palīdzība, lai tās izņemtu.

Katru reizi, kad izmanto bumbiņas, neaizmirsti higēnu. Nomazgā tās siltā ūdenī ar pH neitrālām ziepēm. Vienā reizē bumbiņas nevajadzētu izmantot ilgāk par 4 stundām.

Kegela vingirnājumi ir paredzētu iegurņa muskuļa nostiprināšanai. Taču vaginālās bumbiņas nevajadzētu izmantot grūtniecības laikā un pēc dzemdībām. Arī slimību laikā palielinās infeksijas risks.

Noslēgumā

Katrai sievietei mājās vajadzētu būt komplektam ar Kegela bumbiņām. Gan savas veselības, gan labsajūtas labad. Tikai pāris minutēs dienā palīdzēs novērst ļoti nepatīkamo problēmu ar urīna noplūšanu pat tad, ja problēma vēl nemaz nepastāv. Un pats par sevi saprotams, ka vaginālas bumbiņas ir lieliska seksa rotaļlieta, kas ir diskrēta un ļaus vēl vairāk izbaudīt labsajūtu.

Esi gatava vasarai un nostirpini savu iegurņa muskuli, lai pārsteigumi šovasar ir tikai patīkami un labsajūtas pilni.